Pokloni za Božić – 3 originalne ideje koje će rastopiti srca najdražih

Karikatura savršena ideja poklona za Božić

U potrazi si za originalnim poklonom? Ove godine želiš svojim najmilijima pokloniti nešto posebno? Nešto što će im se svidjeti?

Moram ti reći da si na pravom mjestu jer ćeš ovdje pronaći čak TRI ORIGINALNE IDEJE poklona za Božić!

Za koju god ideju da se odlučiš – nećeš pogriješiti.

Uključi play listu božićnih pjesmica (ako već nisi) i KREĆEMO! 🙂

Motivacijski kalendar Brinem o sebi 365 – poklon za Božić

Ilustrirani kalendar Brinem o sebi 365 - ideja za poklon ovog Božića
Ilustrirani kalendar Brinem o sebi 365

Ovo nije klasičan kalendar koji će samo zauzeti mjesto u domu. Ne brini, neće ni završiti na dnu ladice prvom prilikom. Služiti će svih 365 dana u godini! Da, dobro si pročitao/la.

Osim što je vizualno privlačan, poseban je po QR kodu. Skeniranjem QR koda, na svakom listu kalendara, otvara se online sadržaj. Digitalna platforma s jednostavnim i praktičnim tjednim izazovima koji potiču korisnika na brigu o sebi. Svakog ponedjeljka novi.

Svaki mjesec posvećen je jednoj temi. Tako ćeš u svibnju saznati kako izbaciti napetost iz tijela, u lipnju ćeš naučiti više o prirodnoj njezi lica, a u srpnju kako se kvalitetno odmarati. Svaku temu mjeseca vodi mentorica koja je stručna u tom području.

U sklopu platforme predstavljeni su i proizvodi hrvatskih brendova koji nadopunjuju cijelu priču.

Kalendar dolazi u zidnoj i stolnoj verziji.

Zidni kalendar

Zidni kalendar ima velika polja s datumima u koja se mogu zabilježiti sve bitne obveze pa je tako idealan za obiteljske prilike.

 

Kalendar Brinem o sebi 365 idealna ideja poklona za Božić
Zidni kalendar Brinem o sebi 365 s QR kodom na svakom listu kalendara s pristupom online platformi s tjednim zadacima za brigu o sebi. Originalne ilustracije i inspirativne teme svakog mjeseca.

Stolni kalendar

Stolni kalendar poseban je po postolju od bračkog kamena. Ako ne voliš bušiti zidove svog doma, kalendar će se s lakoćom uklopiti u svaki ured i na svaki radni stol.

Motivacijski kalendar Brinem o sebi 365 idealan je poklon za sestru, prijateljicu, mamu, suprugu ili baku. Također, ne zaboravi na sebe.

Stolni kalendar Brinem o sebi 365 savršena ideja kao poklon za Božić
Stolni kalendar Brinem o sebi 365 s postoljem od bračkog kamena. Skeniranjem QR koda na svakom listu kalendara otvara se online sadržaj s tjednim zadacima za brigu o sebi.

Karikatura – originalna ideja poklona za Božić

Ako želiš izazvati lavinu pozitivnih emocija – karikatura je tvoj izbor ovih blagdana. Jesi li dosad poklanjao/la karikature? To jednostavno moraš doživjeti!

Ovo je poklon koji nitko ne očekuje, a toliko prirasta srcu. Ne moram ti reći da će ponosno krasiti najljepšu policu doma.

Karikatura savršena ideja poklona za Božić
Personalizirana karikatura – savršen poklon ispod bora

Izdvoji nekoliko minuta i razmisli po čemu je osoba, koju ćeš obradovati, posebna. Što bi joj bilo drago da istakneš na karikaturi. Evo nekoliko smjernica koje ti mogu poslužiti.

Osobu možemo nacrtati s njegovim/njezinim kućnim ljubimcem ili limenim ljubimcem. Možeš odabrati grupnu obiteljsku karikaturu ili pojedinačnu. Prisjeti se neke zabavne sitnice: poput majice koju stalno nosi, pića koje pije ili rečenice koju često izgovara.

Pritom, ne mora biti ništa smiješno. Može biti romantično i nježno: par u zagrljaju, roditelji s čašama vina ili oživljena stara fotografija djeda i bake. Ideja ima zaista mnogo. Ovaj tekst poslužit će ti kao putokaz za razmišljanje.

Personalizirana karikatura para i psa kao ideja poklona za Božić
Personalizirana božićna karikatura koja prikazuje zanimanja osoba kojima se bave – kreativan poklon za bolju polovicu

Karikaturu naruči dok kažeš: „keks!“

Sigurno sada misliš da kupnja personaliziranih poklona iziskuje puno vremena. No, moram te razuvjeriti. Popunjavanje kratkog obrasca traje samo nekoliko minuta. Kraće od odlaska u trgovinu. To možeš učiniti na pauzi uz kavu ili večeras iz udobnosti doma. No, najbolje, odmah.

Crtanje traje desetak dana. Zato ispuni obrazac prije no što krene gužva.

Pritom ne zaboravi priložiti kvalitetne fotografije lica osoba. Sve ostalo je moj dio posla.

Čestitke s receptom kolača – unesi duh Božića u dom najmilijih

Stigli smo do posljednje originalne ideje poklona za Božić. Čestitka s receptom kolača!

Čestitka s ilustracijom i receptom kolača- poklon za božić ideje
Ilustrirana božićna čestitka s receptom kolača na poleđini. Kreativan način kako zaželjeti najljepše želje svojim najmilijima.

Na poleđini ilustrirane čestitke nalazi se recept za božićne kolačečokoladni raspucanci. Osim nekoliko toplih riječi, ovom ćeš čestitkom pokloniti iskustvo pečenja kolača.

Čestitka se može potom izrezati, recept zalijepiti u bilježnicu, a ilustracija uokviriti. Možeš ju darovati samostalno ili njome upotpuniti jedan od gore navedenih poklona.

Božićna čestitka s receptom kolača - čokoladni raspucanci - ideja poklona za Božić
Božićna čestitka s receptom kolača – čokoladni raspucanci

Za koju god ideju da se odlučiš, nećeš pogriješiti.

U mojoj je obitelji tradicija da svake godine međusobno poklanjamo jedni drugima poklone. Ideja za Kkarikature brend rodila se na Božić 2018. godine. Tada sam prvi puta nacrtala i poklonila karikature svojoj obitelji. Bili su oduševljeni!

Nakon toga nastavila sam graditi priču kako bi oni koji daruju iskreno i od srca na jednom mjestu pronašli ono što traže. Bez gubljenja vremena na odlazak u trgovine.

Kupnjom poklona od malih hrvatskih brendova podržavaš hrabre poduzetničke snove.

Daruj pravi duh Božića.

Karla