Karla Krizmanic
TKO SAM JA

Hej,

ja sam Karla Krizmanić, diplomirana inženjerka strojarstva, kreativka, a od nedavno i grafička dizajnerica. Osoba koja vjeruje u nemoguće. Vjeruje u dobro.

Obožavam tople dane, lepršave haljine, slamnate šešire, ljetne koncerte i prazne plaže. More toliko volim da plivam i uživam tokom cijele godine.

Vjerujem da nas umjetnost povezuje i izvlači ono najbolje iz nas. Uz pomoć karikatura i ilustracija zajedno gradimo put ka boljem i svjesnijem sutra.

MOJA PRIČA

Kako i zašto Kkarikature

Oduvijek sam bila kreativna, voljela crtati i samostalno se koristiti računalnim programima. Još u srednjoškolskim danima upustila sam se u digitalno crtanje zbog obiteljskog obrta. Izrađivala sam razne crteže koji se apliciraju na kamen.

U studenom 2018. godine dobila sam poziv za prijateljevu rođendansku proslavu. U potrazi za originalnim poklonom, u bespuću interneta, pozornost su mi privukle karikature. Odlučila sam iskušati talent i vještine koje sam dotad usvojila i pored posla inženjerke projektantice dati prostor i slobodu svom kreativnom ja.

Kroz karikature sam izrazila emocije brižnosti, nježnosti i smisla za lijepo, što predstavlja ono što ja jesam.

Sve što sam dosad izradila za druge, proizišlo je iz želje za stvaranjem i izgradnjom mene osobno.

2022. godine svoje sam ime dodatno ukrasila titulom grafičke dizajnerice, čime sam proširila vidike o digitalnom crtanju i dala priliku želji koja je dugo tinjala u meni.

Dobar život sastoji se od dobrih trenutaka. Udahni, nasmij se i proživi ih.

darivanje jedino i samo od srca

Pokloni koje vole sve generacije

Rođendani, proslave diploma, godišnjice braka, vjenčanja… prijatelja i obitelji događaji su koje želimo sačuvati na poseban i originalan način i k tome iznenaditi slavljenike sjajnim poklonom.

Reakcije koje svakodnevno pristižu u moj e-mail sandučić najveća su mi motivacija da ideju o originalnim poklonima čuje što više onih koji žele darovati nešto drugačije i posebno.

Male stvari čuvaju najveće uspomene.

Pokloni karikaturu
Daruj ilustraciju
recenzije klijenata

Što drugi kažu o originalnim poklonima: