Kako sam došla na ideju kreiranja karikatura, koje su pomogle mnogima da iznenade svoje najmilije?

Želim s tobom podijeliti kako i ti možeš pokloniti super poklon i razveseliti dečka, curu, mamu, baku, prijatelje, mladence i sebi drage osobe i uljepšati im dan.

Kako je sve počelo

Sve je počelo 2018. godine s pozivom prijatelja na rođendansku proslavu. U moru svega što danas imamo i što nam je dostupno, mučilo me, što pokloniti. Željela sam izbjeći stres odlaska u trgovinu, 2 sata prije proslave, tragajući za idealnim poklonom.

Nisam htjela pokloniti nešto što se može kupiti tek tako. Razmišljajući i tragajući za takvim, pomalo nedostižnim, poklonom, naletjela sam na karikature. Kako od malena, zbog obiteljskog posla, koristim i radim u programu za digitalno, crtanje istog sam trena uskliknula: „Pa ja to mogu!“.

Adrenalin, da sam pronašla nešto zaista lijepo i korisno, držao me sve dok nisam kreirala  ono što sam zamislila. U tom trenutku, nitko me nije mogao zaustaviti u mojoj ideji i natjerati me da odustanem. Naravno, ta jaka sila u meni, koja me tjerala da realiziram cijelu ideju, pokazala se odlično!

Karikatura je prošla kroz ruke svih uzvanika s istovremenim čuđenjem i ispitivanjem: „kako si to izradila?” To je bio dovoljan znak da svoju ideju nastavim unaprjeđivati, ulagati svoje vrijeme, energiju i novac u nju, kako bi ona došla do čim većeg broja ljudi, kojima može pomoći.

Kroz ove dvije godine kreirala sam tri sjajna poklona

1. karikature koje možeš pokloniti za rođendanske prigode, vjenčanja, proslave diploma, godišnjice braka, valentinovo…

2. Razmišljajući kako pokloniti novac na zanimljiv i drugačiji način, kreirala sam Money Box okvire u koje možeš umetnuti novac.

3. Tu su i čestitke koje lijepo upotpunjuju karikaturu, Money Box okvire ili neki drugi poklon koji si sam kupio ili izradio

Svaka ideja koja dođe do nas, zna da ju mi možemo realizirati, Ako ju pustiš, otići će kod nekog drugog.

Naša je mašta granica i ako poželiš iznenaditi drage osobe na drugačiji i zanimljiv način, tu sam da tvoju ideju pretočim u opipljiv oblik, čime ćemo obradovati i iznenaditi tebi drage osobe.

Veselim se upoznati te!

Tri, četiri, SAD!

Tipkamo se u inbox-u facebook ili instagram profila ili putem mail-a kkarikature@gmail.com.